Wat is narrowcasting precies

Presentatiebeheer is een narrowcasting oplossing; een netwerk van schermen wordt centraal aangestuurd vanuit een webapplicatie. Daardoor kunt u vanuit elke willekeurige locatie content op de schermen aanpassen, verwijderen en toevoegen. Zo kunt u op elk moment uw doelgroep voorzien van de voor hen relevante informatie. Daarnaast kunnen wij u ook de schermen leveren waarop de narrowcasting te zien zal zijn.

Presentatiebeheer maakt narrowcasten voor de overheid eenvoudig, snel en zonder zorgen

Hardware

Onze volwaardige AV-afdeling beschikt over een breed assortiment beeldschermen van bekende merken. Elk beeldscherm is verbonden met een mediaplayer (ook wel thin client). Deze mediaplayer is via het internet verbonden met Presentatiebeheer.

Installatie

Presentatiebeheer is een webapplicatie voor het managen van content op beeldschermen op specifieke plaatsen en/of specifieke tijden. De kracht zit in de centrale techniek. Alle handelingen vinden online plaats en worden in een online portal beheerd.

Software

Desgewenst doen wij de volledige installatie en implementatie van narrowcasting op locatie. Onze AV-specialisten hebben jaren ervaring met levering, installatie en montage van audiovisuele inrichtingen. Ze gaan pas weg wanneer alles werkt.

Koppeling

Presentatiebeheer is een platform voor digital signage en geeft u volledige controle over narrowcasting. Naast uw eigen content kunt u ook content van derden presenteren.Denk aan sociale media feeds (Twitter, Facebook), nieuwsfeeds (NU.nl) en Buienradar. U heeft hierbij de keuze uit verschillende verschijningsvormen.

Content

Presentatiebeheer biedt universele koppelvlakken waarmee informatie uit andere systemen via narrowcasting gepresenteerd worden, zoals aankomst- en vertrektijden, roosters, agenda’s, menu’s, wachtrijen, nieuws van uw intranet of website, CRM informatie etc.

Beheer

Presentatiebeheer is een beheerde dienst. Dit betekent slechts één mediaplayer  (thin client) voor de internetverbinding met de centrale webapplicatie Presentatiebeheer. Wij verzorgen de monitoring, het beheer en de updates. Kortom, dat het werkt en blijft werken!

Stappen Pres beheer

Communiceren met medewerkers en bezoekers waar en wanneer u wilt

Vanaf uw werkplek alle schermen binnen de organisatie aansturen. Met Presentatiebeheer beschikt u over een krachtige tool om vanaf een centrale plek content te plaatsen op beeldschermen binnen uw organisatie. Waarbij u de plek, het tijdstip en de inhoud bepaalt.

 

GRaphic_overheid

 

 

Mix uw eigen content met FMIS, Qmatic of Planon

Naast uw eigen content kunt u ook content van derden presenteren en een koppeling maken met verschillende software pakketten. U kunt hierbij denken aan wachtrij nummering, zalen overzicht, nieuwsfeeds (NU.nl) en video streaming. Samen met u richten wij dit zo effectief mogelijk in.

 

Meer weten over Presentatiebeheer?

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.