Stappen Pres beheer

Presentatiebeheer: communiceren waar en wanneer u wilt

Presentatiebeheer is een product dat u volledig zelf kunt bedienen (Content Management Systeem). Via de gebruikersvriendelijke interface kunt u eenvoudig, flexibel en direct zelfstandig werken met het product. Het succes wordt bepaald door hoe relevant de boodschap is voor het publiek.

 

Graphic

Hoe maak je een boodschap relevant

Hoe weet de ontvanger in deze overvloed wat relevant is? En hoe weet je als zender of je de juiste ontvanger bereikt? Binnen onze informatiemaatschappij is de veelheid aan beelden en boodschappen een gegeven. De uitdaging is dan ook om adequaat de informatie te filteren waardoor de ontvanger beschermd wordt tegen een stortvloed aan informatie die niet relevant is. Als brenger van de boodschap wil je meer zekerheid hebben over het bereiken van de juiste doelgroep.

 

Op de juiste plek communiceren met Presentatiebeheer

Presentatiebeheer is uniek omdat het rekening houdt met tijd en plaats van communicatie. Daarnaast maakt het handig gebruik van een menselijke eigenschap: bewegend beeld en trekt hierdoor automatisch de aandacht van de mensen die in de buurt zijn van een beeldscherm.

 

De beste software verdient de beste hardware

Wij beschikken over een volwaardige AV-afdeling en een breed assortiment digitale beeldschermen van bekende merken als Philips, Samsung en LG. Elk digitaal (TV-) beeldscherm is verbonden met een mediaplayer (ook wel thin client genoemd). Deze mediaplayer is via het internet verbonden met Presentatiebeheer. Door zijn compacte afmetingen kunnen de mediaplayers gemakkelijk bij of achter het scherm worden bevestigd.

Wat is narrowcasting

Elke dag worden mensen geconfronteerd met  honderden, veelal commerciële boodschappen (advertenties, billboards, commercials etc.). Sommige onderzoeken spreken van een aantal tussen de 3.000 en 20.000. Het zijn er in ieder geval veel! Hoe weet de ontvanger in deze overvloed wat relevant is? En hoe weet je als zender of je de juiste ontvanger bereikt?

 

Het probleem is niet zozeer de overvloed aan informatie. Binnen een informatiemaatschappij is de veelheid aan beelden en boodschappen een gegeven. De uitdaging is een adequaat filter waardoor je als ontvanger beschermd wordt tegen informatie die voor jou niet relevant is en waarbij je als zender meer zekerheid hebt over het bereiken van de juiste doelgroepen. Kortom, zowel zenders als ontvangers proberen elkaar te vinden in een overvloed aan informatie en communicatie.

 

Waarom narrowcasting

Narrowcasting is uniek omdat het rekening houdt met tijd en plaats van communicatie. Daarnaast maakt het handig gebruik van een menselijke eigenschap; bewegend beeld (bijvoorbeeld video en fragmenten die elkaar afwisselen) trekt automatisch de aandacht van de voorbijganger.

Presentatiebeheer maakt narrowcasten eenvoudig, snel en zonder zorgen

 

Presentatiebeheer is een robuust, gebruikersvriendelijk en flexibele vorm van narrowcasting. Voor elke locatie waar mensen werken, winkelen, wachten of vermaakt willen worden.

Presentatiebeheer is een beheerde dienst en bestaat uit de volgende onderdelen;

Hardware

Onze volwaardige AV-afdeling beschikt over een breed assortiment beeldschermen van bekende merken. Elk beeldscherm is verbonden met een mediaplayer (ook wel thin client). Deze mediaplayer is via het internet verbonden met Presentatiebeheer.

Software

Presentatiebeheer is een webapplicatie voor het managen van content op beeldschermen op specifieke plaatsen en/of specifieke tijden. De kracht zit in de centrale techniek. Alle handelingen vinden online plaats en worden in een online portal beheerd.

Installatie

Desgewenst doen wij de volledige installatie en implementatie van narrowcasting op locatie. Onze AV-specialisten hebben jaren ervaring met levering, installatie en montage van audiovisuele inrichtingen. Ze gaan pas weg wanneer alles werkt.

Content

Presentatiebeheer is een platform voor digital signage en geeft u volledige controle over narrowcasting. Naast uw eigen content kunt u ook content van derden presenteren.Denk aan sociale media feeds (Twitter, Facebook), nieuwsfeeds (NU.nl) en Buienradar. U heeft hierbij de keuze uit verschillende verschijningsvormen.

Koppelingen

Presentatiebeheer biedt universele koppelvlakken waarmee informatie uit andere systemen via narrowcasting gepresenteerd worden, zoals aankomst- en vertrektijden, roosters, agenda’s, menu’s, wachtrijen, nieuws van uw intranet of website, CRM informatie etc.

Beheer & Ondersteuning

Presentatiebeheer is een beheerde dienst. Dit betekent slechts één mediaplayer  (thin client) voor de internetverbinding met de centrale webapplicatie Presentatiebeheer. Wij verzorgen de monitoring, het beheer en de updates. Kortom, dat het werkt en blijft werken!

 

Meer weten over Presentatiebeheer?

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Bossers & Cnossen  |  Wasaweg 3  |  9723 JD  Groningen  |  info@bnc.nl  |  050 850 69 00