Stappen Pres beheer

Communiceren met studenten en docenten op de plek waar u wilt

Vanaf uw werkplek alle schermen binnen de onderwijsinstelling aansturen.

 

GRaphic_onderwijs

 

Met Presentatiebeheer beschikt u over een krachtige tool om vanaf een centrale plek content te plaatsen op beeldschermen binnen uw organisatie. Waarbij u de plek, het tijdstip en de inhoud bepaalt.

Hoe maak je een boodschap relevant?

Hoe weet de ontvanger in deze overvloed wat relevant is? En hoe weet je als zender of je de juiste ontvanger bereikt? Binnen onze informatiemaatschappij is de veelheid aan beelden en boodschappen een gegeven. De uitdaging is dan ook om adequaat de informatie te filteren waardoor de ontvanger beschermd wordt tegen een stortvloed aan informatie die niet relevant is. Als brenger van de boodschap wil je meer zekerheid hebben over het bereiken van de juiste doelgroep.

 

 

Op de juiste plek communiceren met Presentatiebeheer

Presentatiebeheer is uniek omdat het rekening houdt met tijd en plaats van communicatie. Daarnaast maakt het handig gebruik van een menselijke eigenschap: bewegend beeld en trekt hierdoor automatisch de aandacht van de mensen die in de buurt zijn van en beeldscherm.

 

En mocht u vragen hebben of ondersteuning wensen? U kunt ons bellen op 050 850 69 00.

 

De beste software verdient de beste hardware

Bossers & Cnossen heeft een volwaardige AV-afdeling en beschikt over een breed assortiment van digitale beeldschermen van bekende merken als Philips, Samsung en LG. Ieder beeldscherm wordt verbonden met een mediaplayer (ook wel thin client genoemd). Deze mediaplayer is via het internet verbonden met Presentatiebeheer. Door zijn compacte afmetingen kunnen de mediaplayers gemakkelijk bij of achter het scherm worden bevestigd.

 

Meer weten over Presentatiebeheer

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.