Wat is narrowcasting?

B&C Presentatiebeheer is een narrowcasting oplossing; een netwerk van schermen wordt centraal aangestuurd vanuit een webapplicatie. Daardoor kunt u vanuit elke willekeurige locatie content op de schermen aanpassen, verwijderen en toevoegen. Zo kunt u op elk moment uw doelgroep voorzien van de voor hen relevante informatie. Daarnaast kunnen wij u ook de schermen leveren waarop de narrowcasting te zien zal zijn.

Stappen Pres beheer

De meest sociale plek binnen uw bedrijf

Het koffieapparaat is het social meeting point binnen ons bedrijf. een praatje met collega’s en het laatste bedrijfsnieuws. De ideale plek om even snel informatie met elkaar te delen via het “Koffie Informatie Systeem”.

Communiceren met patiënten en bezoekers waar en wanneer u wilt

Vanaf uw werkplek alle schermen binnen de zorginstelling aansturen. Met Presentatiebeheer beschikt u over een krachtige tool om vanaf een centrale plek content te plaatsen op beeldschermen binnen uw organisatie. Waarbij u de plek, het tijdstip en de inhoud bepaalt.

 

GRaphic_zorg

 

Mix uw eigen content met FMIS, Qmatic of Planon

Naast uw eigen content kunt u ook content van derden presenteren en een koppeling maken met verschillende software pakketten. U kunt hierbij denken aan wachtrij nummering, zalen overzicht, nieuwsfeeds (NU.nl) en video streaming. Samen met u richten wij dit zo effectief mogelijk in.

“U bent aan de beurt”

Schermen in de wachtkamer met heldere informatie wanneer je aan de beurt bent. En ontspannen naar een film of programma kijken.

Meer informatie over narrowcasting in de zorg? Bel dan 050 850 69 00

Presentatiebeheer maakt narrowcasten in de zorg eenvoudig, snel en zonder zorgen

Hardware

Wij leveren hardware tegen scherpe prijzen. Tevens kunt u ook gebruik maken van uw bestaande hardware.

Installatie

Ons ervaren AV-team zorgt ervoor dat de juiste hardware op de juiste plaats komt te hangen of te staan. Ze gaan pas weg wanneer alles werkt.

Software

Presentatiebeheer is een online dienst. Dit betekent dat u meteen aan de slag kunt, inloggen en klaar.

Koppeling

Presentatiebeheer biedt de mogelijkheid om te koppelen met interne systemen zoals planningssoftware, agenda’s en administratieve software. Vraag gerust naar alle mogelijkheden.

Content

Wij kunnen samen met u templates ontwikkelen waarbij u zelf bepaalt wat de inhoud wordt. Teksten, foto’s en filmpjes. Ook nieuwsstreams of buienradar behoren tot de mogelijkheden.

Beheer

U beheert uw narrowcasting zelf. Wij doen de rest. Uw applicatiebeheerder kan rechtstreeks met onze helpdesk bellen of mailen en  op verzoek verzorgen wij ook trainingen op locatie.

 

Meer weten over Presentatiebeheer

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.